Logga in i portalen
Webinar | Accountec & Milient

Öka byråns lönsamhet genom bättre planering och uppföljning

När: 20 oktober kl. 11.00 (1 tim)
Accountec byråportal har en mycket bra integration för tid och projekthantering - Millnet Tid & Projekt. Med 20 års erfarenhet inom tid- och projektsystem erbjuder de en lösning som minskar det administrativa arbetet så att du få mer tid över till kärnverksamheten.

Tillsammans med Accountec och vår resursplanering blir Millnet Tid & Projekt ännu starkare. Utan krångel kan du enkelt planera, registrera arbetade timmar, fakturera, och följ upp ditt arbete och utfall. Allt för att maximera användarnyttan för dig och din byrå.

Under detta webinar kommer vi att berätta mer om styrkan med Accountec byråportal tillsammans med Millnet Tid & Projekt och hur du ökar byråns lönsamhet genom bättre planering och uppföljning.

Säg hej till Accountime!

Accountec byråportal
Accountec byråportal förenklar samarbetet mellan dig, byrån och dina kunder. Samla alla dina favoritsystem, kommunikation och dokument på ett ställe och bjud in dina kunder till ett smartare samarbete med Accountec byråportal - CRM, byråstöd och kundportal i ett.

Millnet Tid & projekt
Milient hjälper dina kunder att digitalisera och förenkla sin tidrapportering, utlägg m.m. med färdiga kopplingar mot flertalet lönesystemen på den svenska marknaden. Genom sin enkelhet bidrar Milients lösningar också snabbt till att öka er lönsamhet.
Program
Värd
Peter Cervin, Co-founder & Partner Manager på Accountec

Peter Cervin är delägare och verksam i Accountec. Peter har många års erfarenhet av redovisningsbranschen.

Värd
Stefan Edvinsson, Försäljnings- och affärsutveckling på Milient
Anmälan är stängd
Anmäl dig gärna till något av våra kommande webinar.