Logga in i portalen
Webinar | Accountec & Milient

Så kan du ta betalt i fastpris med en automatiserad lönehantering

När: 1 december kl. 11.00 (1 tim)
Med 20 års erfarenhet inom tidrapportering erbjuder Milient en lösning som minskar det administrativa arbetet med kundens lönehantering. Med Millnet Närvaro och Accountec byråportal kan du rapportera, attestera och verifiera tid, utlägg och traktamente. Med några få knapptryck skickar du enkelt in detta till ditt lönesystem. Det som tidigare tog dig och dina kunder flera timmar att göra, är nu klart på endast ett par minuter.

Men hur ska du då ta betalt i timmar, tänker du. Lugn, detta öppnar upp en möjlighet för dig och byrån att ta betalt i fastpris per lönespecifikation inkl. tidrapportering. Intressant, eller hur? Under webinaret berättar vi mer och ger konkreta exempel.

Vi kommer också att berätta mer om styrkan med Millnet Närvaro tillsammans med Accountec byråportal. Vi kommer att visa hur det ser ut och fungerar i våra olika miljöer och hur vi arbetar tillsammans för att göra det så smidigt som möjligt för dig och byrån.

Ta mer betalt, för mindre arbete - det kallar vi ökad lönsamhet.
Accountec byråportal
Accountec byråportal förenklar samarbetet mellan dig, byrån och dina kunder. Samla alla dina favoritsystem, kommunikation och dokument på ett ställe och bjud in dina kunder till ett smartare samarbete med Accountec byråportal - CRM, byråstöd och kundportal i ett.

Millnet Närvaro
Milient hjälper dina kunder att digitalisera och förenkla sin tidrapportering, utlägg m.m. med färdiga kopplingar mot flertalet lönesystemen på den svenska marknaden. Genom sin enkelhet bidrar Milients lösningar också snabbt till att öka er lönsamhet.
Program
Värd
Peter Cervin, Co-founder & Partner Manager på Accountec

Peter Cervin är delägare och verksam i Accountec. Peter har många års erfarenhet av redovisningsbranschen.

Värd
Stefan Edvinsson, Försäljnings- och affärsutveckling på Milient
Anmäl dig gratis
Fyll i din e-post så skickar vi en inbjudan med länk till eventet.