Logga in i portalen
Accountec har en mycket bra integration för tid och projekthantering - Millnet Tid & Projekt. Med våra gemensamma erfarenheter har vi tagit fram lösningen Accountime för att maximera användarnyttan för dig och byrån.

Maxad användarnytta för byrån med Accountime

En framgångsrik byrå är den som planerar sitt arbete och sina resurser väl. Planera, tidrapportera, fakturera och optimera byråns resurser för ökad lönsamhet. Digitalt och automatiserat. Säg hej till Accountime!

Hur kan Accountec och Milient hjälpa mig på byrån?

Accountime har tagits fram för att maximera användarnyttan för dig och byrån. Planera och fördela byråns resurser efter dina kunders behov, jämför dessa med inrapporterad tid och få en klar översikt på byråns arbete.
Planera
Planera byråns konsulter per kund med hjälp av Accountec byråportal.
Tidrapportera
Rapportera konsulternas tid med hjälp av Millnet Tid & Projekt.
Fakturera
Sammanställ fakturaunderlag och skicka enkelt vidare till ditt ekonomisystem.
Optimera
Öka byråns lönsamhet med bättre planering och uppföljning

En framgångsrik byrå är den som planerar sitt arbete bäst

På Accountec byråportal har vi gjort det lätt för dig att planera byråns alla resurser och uppdrag. En framgångsrik byrå är den som planerar sitt arbete och sina resurser väl.

Accountec resursplanering tillsammans med Millnet Tid & Projekt blir ett väldigt starkt verktyg för byrån. Utan krångel kan du enkelt planera, registrera arbetade timmar, fakturera och följa upp ditt arbete och utfall. Digitalt och helt automatiserat. Allt för att maximera användarnyttan för dig och din byrå.

Experter på tid och projektsystem med över 20 års erfarenhet

Med mer än 20 års erfarenhet inom tid- och projektsystem och otaliga samtal med byråer känner Milient att de hittat rätt.

Milients lösning Millnet Tid & Projekt hjälper dig och byrån med allt från enkel tid och projekthantering, till detaljerad projektplanering och uppföljning. Rapportera dessutom tid, utlägg, traktamente och körjournaler. Milient har integrationer mot flertalet lön- och ekonomisystem, så att du enkelt kan hantera lön och fakturering oavsett vilket system du och byrån använder.
Intresserad? Boka ett möte med oss.
Klicka på knappen för att boka en kostnadsfri demo. Vi hörs!