Logga in i portalen
Pressmeddelanden

Accountec startar strategiskt partnerskap med Srf konsulterna

Publicerad 28 februari, 2024
Accountec byråportal och Srf konsulterna har tecknat avtal om partnerskap som stärker och främjar medlemmarnas framtida digitala erbjudande.

Samarbetet innebär att Accountec byråportal kan hjälpa Srf konsulternas medlemmar, stora som små, med att stärka och främja sitt framtida digitala erbjudande. Genom att förflytta sin verksamhet in i en digital molnbaserad tjänst, helt anpassad efter branschen, kan medlemmarna på en öppen marknad konkurrera om pris och kvalitet på lika villkor.
“Jag är väldigt glad och stolt över att vi ingått partnerskap med Srf. Det är ett bra tecken på att vi delar samma ambition och målsättning för Srf konsulternas medlemmar”, säger Lars Lejdborg, CFO och Co-founder på Accountec byråportal.
Många byråer har utmaningar med struktur för hantering och planering av arbetsflödet med sina kunder. Accountec byråportal bidrar till en god struktur där konsulter och kunder kan hantera kommunikation, dokumentdelning och kunddata. Som partner till Srf är vi glada att kunna erbjuda medlemmarna en trygg och GDPR-säker plattform som säkerställer framtidens krav på en digital verksamhet.

På Accountec vill vi att samarbetet mellan medlemmarna och deras kunder ska vara enklare, smartare och mer effektivt. Vi vill också att medlemmarna ska kunna arbeta med system och programvaror som de anser vara bäst för verksamheten. Med Accountec byråportal är detta möjligt. Bygg byråns digitala ekosystem, med sömlösa integrationer och automatiserade processer.
”I en digitaliserad värld tror vi att det är extra viktigt för oss att hitta samarbetspartners som kan förenkla våra konsulters vardag. Vi tror att Accountec, genom att samla byråns kunder, system och all kommunikation på en och samma plats, kan förenkla och effektivisera många av våra konsulters arbetsflöden”, säger Anton Åkerman, Marknad & Kommunikation på Srf konsulterna.
För mer information:

Peter Cervin, Co-founder & Partner Manager på Accountec
Telefon: 072-189 23 30


Accountec byråportal
Byråns mötesplats för konsulter, kunder och system

Accountec är en tjänst för redovisnings-, revisions- och lönebyråer som erbjuder CRM, byråstöd och kundportal i ett. Samla byråns alla kunder, system och kommunikation i en användarvänlig plattform där samarbete, analys och rådgivning står i centrum.
Intresserad? Boka ett möte med oss.
Klicka på knappen för att boka en kostnadsfri demo. Vi hörs!