Logga in i portalen

Bjud in till smartare samarbete i din egen kundportal

Kundportal

Kundportal
 • Kundens alla system på ett ställe
  Det ska vara enkelt att samarbeta. Med din kundportal har vi gjort det enkelt för dina kunder att logga in en gång och få tillgång till alla system direkt.
 • Tydlig översikt för din kund
  Så snart din kund loggat in får de tillgång till en översikt där det framgår vad som ska göras. En ny faktura att hantera eller en tidsrapport att attestera? Oavsett vilket så har din kunde tillgång till tjänster och anslutna externa system.
 • Notiser i realtid
  Så snart någon av dina kunder svarar eller hanterar ett ärende får du notiser både via mail och i portalen. På så sätt har du bra koll på dina kunder.
 • White-label kundportal
  Med en white-label kundportal stärker du bland annat din relation till befintliga kunder, men också ditt varumärke mote potentiella kunder. Anpassa portalen efter din grafiska identitet.
Bjud in och samarbeta i din egen-brandade kundportal
Vi har gjort det enkelt för dig att samarbete med dina kunder. Samla all din kommunikation, dina dokument och system på ett ställe och bjud in dina kunder till ett smartare samarbete - i din alldeles egna kundportal.
Genom att förflytta din verksamhet in i Accountec byråportal säkerställer du att all kundkommunikation, delning av dokument och annat viktigt sker tryggt och säkert i enlighet med EU:s dataskyddsförordning General Data Protection Regulation, GDPR.
Tryggt & GDPR-säkert
Intresserad? Boka ett möte med oss.
Klicka på knappen för att boka en kostnadsfri demo. Vi hörs!