Logga in i portalen

Våra kunder älskar Accountec byråportal

Våra kunder är Accountec. Tillsammans utvecklar vi branschens portal för redovisnings-, revisions-, och lönebyråer - nu och för framtiden. Ta del av våra kunders erfarenheter av Accountec byråportal.
ELT Ekonomikonsult

Årets tillväxtbyrå effektiviserar verksamheten med hjälp av Accountec byråportal

Accountec har träffat Malin Bergman, ägare på redovisningsbyrån ELT Ekonomikonsult i Västerås. Med utmärkelser som årets tillväxtbyrå två år i rad och årets kvinnliga avtryck 2023 ville vi självklart höra mer om Malin och ELT Ekonomikonsult, men också hur Accountec byråportal blivit en central del i byråns verksamhet.
Läs mer
Talenom Payroll

Talenom Payroll ökar sin produktivitet med hjälp av Accountec byråportal

Accountec har träffat Mats Melander, Payroll Director Sweden på Talenom, som berättar om byrån och deras digitaliseringsresa och framtidsplaner, hur han själv blev en del av Talenom och hur Accountec blev det självklara valet för infrastruktur och kommunikation.
Läs mer
DigiM Redovisning
Alexander digitaliserade sin byrå med hjälp av Accountec
Vad sägs om färre system, minimal pappersexersis, e-posthantering bara någon timme per dag och semester mitt i bokslutsperioden? Låter det som en utopi? Inte för Alexander Malmström på DigiM Redovisning, som med hjälp av byråportalen gjort det till verklighet.
Läs mer
Kungälvs Revisionsbyrå
En tryggare och mer säker kommunikation med kund
Anna Hedin Göran, ägare till Kungälvs Revisionsbyrå fokuserar på revision och rådgivning för små och medelstora företag. Idag är dem tre personer på byrån och har ett nära samarbete med Kungälvs Redovisning, som dessutom sitter i samma hus.
Läs mer
Lavendo Consulting
Jessika digitaliserade byrån och levererar rådgivning i världsklass
Jessika Kamblad med erfarenhet av storbolagsvärlden, startade Lavendo Consulting 2016 med en målbild att bli helt digital och kunna leverera spetskompetens och rådgivning i världsklass. För att göra det var hon tvungen att hitta sätt att digitalisera och automatisera tidskrävande processer för att frigöra tid till kärnverksamheten. Med hjälp av Accountec byråportal har hennes målbild blivit sann och hon bara älskar byråportalen.
Läs mer
Payanza
Så blev portalen en central del i byråns verksamhet
Christina Becher på byrån Payanza arbetar med både svenska och internationella kunder och har med hjälp av Accountec byråportal ändrat stora delar av sin verksamhet, bland annat har den egen-brandade kundportalen blivit en viktig del i deras införsäljning till nya kunder.
Läs mer
Intresserad? Boka ett möte med oss.
Klicka på knappen för att boka en kostnadsfri demo. Vi hörs!