Logga in i portalen

En trygg och säker kommunikation med dina kunder

Ärendehantering

Ärendehantering
 • Navet i byråportalen
  Ärendehanteringen är navet i byråportalen. Det är här du kommunicerar med kund, oavsett om du vill dela dokument, attestera eller signera avtal och uppdragsbrev.
 • Missa aldrig en deadline
  När du skapar ett ärende kan du enkelt lägga till en deadline. Två dagar innan deadline och fram till slutfört arbete skickas påminnelser via e-post till kunden.
 • Notiser i realtid
  Så snart någon av dina kunder svarar eller hanterar ett ärende får du notiser både via mail och i portalen. På så sätt har du bra koll på dina kunder.
 • Ärendetyper & mallar
  När du skapar ett ärende börjar du alltid med att välja en ärendetyp, därefter kan du välja mallar som byråportalen skapat åt dig eller dina egna som du skapat själv.
 • Besvara & kommentera
  I ett pågående ärende kan du enkelt svara en kund och kommentera internt, en bra funktion för dig som har flera konsulter på samma kund.
 • Tydlig översikt
  Har du många kunder och ännu fler ärenden skapade samtidigt har du tillgång till en bra och tydlig översikt. Som byråägare kan du se samtliga pågående ärenden.
Skapa och skicka ärenden för olika syften
I byråportalen är det enkelt att skapa och skicka ärenden. Beroende på vad du vill åstadkomma utgår du från en mallstruktur som hjälper dig med bland annat materialinsamling, attest och signering.
Full koll på byråns alla ärenden
Som byråägare kan det vara en utmaning att hålla koll på alla aktuella och kommande ärenden. Med vår tydliga översiktsbild har du koll på byråns alla ärenden och vem som ska göra vad. Filtrera enkelt på datum, ärendetyp, kund, konsult och mycket mer.
 • Tryggt & GDPR-säkert
  Genom att förflytta din verksamhet in i Accountec byråportal säkerställer du att all kundkommunikation, delning av dokument och annat viktigt sker tryggt och säkert i enlighet med EU:s dataskyddsförordning General Data Protection Regulation, GDPR.
Intresserad? Boka ett möte med oss.
Klicka på knappen för att boka en kostnadsfri demo. Vi hörs!