Logga in i portalen

Skicka avtal & andra viktig dokument för signering

Digital signering

Digital signering
 • Avancerad elektronisk underskrift
  Det ska kännas tryggt och säkert att ladda upp och skicka avtal och andra viktiga dokument för signering. Vår signeringstjänst använder sig av BankID för identifiering. BankID är en avancerad elektronisk underskrift som följer eIDAS-förordningen. Ett krav som bland annat måste uppfyllas enligt årsredovisningslagen.
 • Spara tid med smarta workflows
  Ladda upp, skicka och spara alla dina avtal och andra viktiga dokument på samma gång. Med Accountec workflows har vi automatiserat detta flöde vilket sparar enormt mycket tid för dig och alla konsulter på byrån.
 • Automatisk arkivering
  När du skapar ett ärende för signering kan du enkelt välja vart ett avtal ska sparas efter signering. På så sätt blir det lätt för både dig och dina kunder att komma åt era gemensamma dokument.
 • Följ dina avtal i realtid
  När du skickar ett avtal eller dokument för signering kan du enkelt följa ärendet i realtid. Se när någon läst/öppnat ditt ärende och få notiser så snart någon signerat.
Spara tid med våra smarta workflows
Nu får det vara nog med överdriven administration och bortkastad tid. Ladda upp, skicka och arkivera alla dina avtal och andra viktiga dokument på samma gång. Visst låter det intressant? Med Accountec workflows arbetar du smart och sparar tid - bra för dig som egentligen vill fokusera mer på rådgivning.
 • Tryggt & GDPR-säkert
  Genom att förflytta din verksamhet in i Accountec byråportal säkerställer du att all kundkommunikation, delning av dokument och annat viktigt sker tryggt och säkert i enlighet med EU:s dataskyddsförordning General Data Protection Regulation, GDPR.
Intresserad? Boka ett möte med oss.
Klicka på knappen för att boka en kostnadsfri demo. Vi hörs!