Logga in i portalen

Uppdaterat kundregister via Creditsafe

Kundregister (CRM)

Kundregister (CRM)
 • Uppdaterad bolagsinformation
  Varje dag hämtar vi bolagsinformation om dina kunder via Creditsafe. Allt från företagsinformation, adresser, koncernstruktur till firmatecknare, funktionärer och de fem senaste årsredovisningarna.
 • Kundkännedom (KYC)
  I ditt kundregister kan du enkelt scanna funktionärer och verkliga huvudmän för PEP och AML. Detta är också första steget i vårt automatiserade workflow för kundkännedom.
 • Resursplanering
  I ditt kundregister kan du snabbt och enkelt få en tydlig bild på din resursplanering - ha koll på vem som ska arbeta med vad på kunden.
 • Loggbok
  Varje gång du startar ett nytt ärende, en uppgift eller laddar upp dokument på kunden sparas detta i loggboken. Bra för dig som vill ha lite extra koll på vad som gjorts.
 • Användarrättigheter
  Under användarrättigheter ger du åtkomst till konsulter, revisorer och kunder. Här bestämmer du på individnivå vem som ska ha tillgång till vad.
 • Anteckningar & övrig information
  På kundkortet kan ni skapa egna anpassade fält och föra in anteckningar kring kund, rutinbeskrivningar eller hålla koll på alla konton och fullmakter ni har på kund.
 • Kontaktinformation
  Enkel översikt på alla kontakter hos kund samt revisorer som ni samarbetar med. Fyll på med övrig viktig information såsom telefonnummer, adressuppgifter mm.
Scanna dina kunder för PEP & AML
Idag måste revisions- och redovisningsbyråer kunna bevisa att de aktivt arbetar för att förhindra penningtvätt och finansiering av terror. Scanna funktionärer och verkliga huvudmän för PEP och AML. Detta är också första steget i vårt automatiserade workflow för KYC.
Genom att förflytta din verksamhet in i Accountec byråportal säkerställer du att all kundkommunikation, delning av dokument och annat viktigt sker tryggt och säkert i enlighet med EU:s dataskyddsförordning General Data Protection Regulation, GDPR.
Tryggt & GDPR-säkert
Intresserad? Boka ett möte med oss.
Klicka på knappen för att boka en kostnadsfri demo. Vi hörs!