Logga in i portalen

Anslut & dela byråns favoritsystem i portalen

Onboarding av system

Onboarding av system
 • Marketplace för byråer
  Accountec byråportal är så mycket mer än ärende-, dokument- och uppgiftshantering. Anslut och dela alla dina favoritsystem och samla ekonomisystem, rapportering, fakturatolkning, tid- och projekthantering m.m. under ett och samma tak. Smidigt för dig och otroligt lätt för dina kunder.
 • Ett klick och du är igång direkt
  Är det så att du funderar på att byta fakturatolkningssystem eller vill komma igång med rapportering och analys för dina kunder? Med ett knapptryck är du igång med ett konto hos leverantören. Allt via Accountec byråportal.
 • Vi hjälper dig med det tekniska
  Vi har gjort det enkelt för dig att ansluta och dela alla dina favoritsystem. Du behöver inte tänka på allt det tekniska, det har vi redan tagit hand om. Licenser och andra viktiga API-nycklar har vi integrerat direkt i portalen.
 • Systemnotiser i realtid
  Så snart något av dina anslutna system har någonting nytt att förmedla eller uppmärksamma, så får både du och dina kunder notiser direkt via portalen.
Några av systemen du kan ansluta och dela med kund
Genom att förflytta din verksamhet in i Accountec byråportal säkerställer du att all kundkommunikation, delning av dokument och annat viktigt sker tryggt och säkert i enlighet med EU:s dataskyddsförordning General Data Protection Regulation, GDPR.
Tryggt & GDPR-säkert
Intresserad? Boka ett möte med oss.
Klicka på knappen för att boka en kostnadsfri demo. Vi hörs!